info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Byggnads 980×240 v21

Clas Fixare – din nya konkurrent

Clas Ohlsons nya fixartjänst utökas. Efter en lyckad start i Stockholm ska den lanseras i flera andra regioner under året.

Foto: Clas Ohlson

Clas Ohlson är känt för att förse hemmapulare med prylar och verktyg av alla slag. Under slutet av förra året tog företaget ett steg till och skapade en tjänst för dem som inte vill fixa själva: ”Clas Fixare”.

Kunderna får hjälp med uppgifter som anses för små för att ta in traditionell hjälp, men som enligt Clas Ohlson är ”lite för svåra eller jobbiga för kunden att fixa själv”.

Läs också Högsta och lägsta bygglönerna 2018 – kolla ditt yrke

– Med ett enkelt paketerat och relevant tjänsteerbjudande som är tydligt kopplat till våra produkter tar vi nya steg för att hjälpa våra kunder med praktisk problemlösning i hemmet utifrån deras behov, sa Jacob Sten, Chief Growth Officer på Clas Ohlson, när tjänsten lanserades.

Tjänsten har provats i Stockholmsområdet och enligt nyhetsbyrån FinWire anser Clas Ohlson att det hela har utvecklats som man vill och ska nu prova tjänsten i fler regioner under året.

Clas Ohlson kan också komma att växla upp sin fixartjänst ytterligare. Företaget ser framöver en möjlighet inom tjänster som är för små för att anlita till exempel professionella elektriker eller rörmokare, skriver FinWire.

Annons
EHRAB 250×600 v21 version B
EHRAB 250×600 v21 version A
EHRAB 250×600 v21 version C

Du läser: Clas Fixare – din nya konkurrent