info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Bluebeam 980×240 V49-50 PC

Hantverkaren filmade kvinna på toa – upptäcktes

Filen ”Min film.mp4” avslöjade hantverkaren, som smygfilmade en kvinna på toaletten vid ett renoveringsjobb. Nu har mannen fått sitt straff.

Bilderna är inte från tillfället. Foto: Mostphotos

Familjen i norra Skåne skulle flytta och hade anlitat en byggfirma för att renovera huset. Familjens 23-åriga dotter var en dag den enda familjemedlemmen i hemmet. Hon städade, samtidigt som en 43-årig byggare utförde arbeten på huset.

När den unga kvinnan städade på toaletten såg hon något som hängde ner från en hylla inne på toaletten. Det visade sig vara en videokamera. Kvinnan såg att videokameran var fasttejpad med samma sorts tejp som byggnadsarbetarna använde för att skydda golven i hemmet. Familjen gjorde en anmälan, som ledde till en husrannsakan hemma hos den 43-årige hantverkaren.

Läs också Svartjobbsbankomaten – så här funkar den

Polisen hittade då en fil med namn ”Min film.mp4” i 43-åringens mobiltelefon. Denna film hade också sparats ner på hantverkarens dator. På filmen ser man hur kvinnan utför sina behov på toaletten.

Den 43-årige hantverkaren dömdes i Helsingborgs tingsrätt i måndags till dagsböter för kränkande fotografering . Han ska också betala ett skadestånd till kvinnan som han filmat.

arrow_forward Senaste nytt
Annons
Byggnadsarbetaren 250×600 V49-50