info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Robert Hellgren: "Er trovärdighet är noll"

Byggnadsarbetaren har bett Robert Hellgren om en intervju för att han ska få en chans att lyssna på och svara på den kritik och ilska som riktas mot honom. Han har inte velat svara på våra frågor utan sänder oss i stället två längre meddelanden.

Robert Hellgren svarar på anklagelserna via sms. Foto: Robert Hellgren/Pressbild
  • Om att uttala sig kring vissa projekt skriver han:

”Vi kan inte uttala oss om enskilda kunder/projekt och de avtal som finns på grund av sekretess- och GDPR-skäl som råder, speciellt inte om det råder tvister om ingångna avtal. Då måste processer få ha sin lagliga gång i domstol utan medias påverkan, vilket ni måste respektera, även om folk googlar och gråter ut hos er.”

”Vi är mitt uppe i ett antal processer och bokslutsärenden där vi inte kan kommentera enskilda ärenden som är i slutfasen av förhandlingar och avslutas snart.”

LÄS MER: Byggskojaren Robert Hellgrens nya taktik – blåser småföretagare

  • Vidare är han mycket kritisk mot de granskningar som Byggnadsarbetaren gjort av hans verksamheter under åren. Han anser att tidningen bedriver en häxjakt mot honom och skriver bland annat:

”Er trovärdighet hos mig är lika med noll, sen jag upplevt hur falska ni är på Byggnadsarbetaren.”

”Det går inte att utpressa oss genom att man kontaktar/hänger ut oss hos Byggnadsarbetaren längre för att förmå oss till underkastelse, eller försöker skapa något allmänt drev. Vi följer alla regler och ingångna avtal.”

  • Slutligen vill han understryka att hans företag har alla papper i ordning:

”Avslutningsvis kan jag nämna att vi har MYCKET väl dokumenterade kontrakt/beställningar/rutiner/handlingar/avtal och sakliga underlag i hela vår verksamhet, så vi känner oss väl trygga i det”.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Robert Hellgren: "Er trovärdighet är noll"

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig