info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Rörigaste missarna i Byggsverige: "Glömt vattenpasset"

Det finns många som borde följa devisen "se, men inte röra". Gråt eller skratta åt de här galna rörmissarna från Facebookgruppen Byggmissar – klantigast i Byggsverige.

För dig som gillar att skratta åt andras misstag finns numera en ständig källa till underhållning. I Facebookgruppen ”Byggmissar – klantigast i Byggsverige” staplas klantigheter varje dag från de över 35 000 medlemmarna. Byggnadsarbetaren tittade närmare på rörrelaterade olycksfåglar och bjuder här på ett rör-bonanza av absolut lägsta klass. Håll till godo!

I lustiga huset?

Andreas hittade den här speciella lösningen på en fyrstjärnig (!) camping och skrev: ”Jag vet inte om man har glömt vattenpasset vid detta handfat eller om montören inte hade tillräcklig långa rör”. Bland kommentarerna antyds att jobbet skett en fredag eftermiddag, av en person utan utbildning och med hög promillehalt i blodet.

Dubbelt så dåligt

Tommy postade bilden till vänster med kommentaren: ”Hyresgästen påstår att det runnit dåligt ur handfatet i FLERA år. Undrar varför…” I samma tråd följer sedan Rickard upp med en liknande, men kromad, lösning.

Ett fall för en röris

Johan hittade det här hos en minst sagt otrevlig kund, som fått stopp gång på gång men vägrat släppa in en rörmokare. Den som först förstår varför det blir stopp räcker upp en hand!

Modern konst på toan

Andreas hittade en läcker toalett där någon helt verkar ha struntat i konventioner, räta linjer och helt enkelt gått på känsla.

Råttbot

Ville hittade en plats där elektrikern och rörisen nog borde ha snackat lite bättre. Golvvärme med el eller med vatten – eller kanske både och?

Fängslande dragning

Mattias upptäckte någon som verkar ha lagt rör i ren protest. Vad som än finns innanför dörren så är det hopplöst förlorat.


Du läser: Rörigaste missarna i Byggsverige: "Glömt vattenpasset"