info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Prisad arbetsmiljö på Citytunneln

Patricia Premate på NCC Construction Syd, får årets Prevent arbetsmiljöstipendium.

Patricia Premate är ansvarig för miljö, arbetsmiljö och kvalitet på två projekt inom byggandet av citytunneln i Malmö: järnvägen vid Holma och Hyllie och stationen i Hyllie.
Prevents motivering lyder:

” Patricia har genom sitt stora intresse för arbetsmiljöfrågorna skapat engagemang hos såväl anställda som underentreprenörer. Ledstjärnan är en motiverad ledningsgrupp, beställare med tydliga krav, god kontakt med myndigheter och att göra arbetsmiljöarbetet synligt. (…) Projektets beställare genomförde revision avseende systematiskt arbetsmiljöarbete våren 2006 och projektet fick inte en enda anmärkning.”

– Det är viktigt att inte se varje riskgrupp var för sig utan att utvärdera alla risker som är förknippade med ett specifikt arbetsmoment, säger Patricia Premate med anledning av utnämningen.

Prevents arbetsmiljöstipendium är på 30 000 kronor och delas ut en gång om året till personer i privata företag som arbetar för att förbättra den fysiska och psykosociala arbetsmiljön. Arbetet ska ha skett i samverkan med de lokala parterna och i syfte att integrera arbetsmiljöarbetet i företagets verksamhet.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Prisad arbetsmiljö på Citytunneln

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig