info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Klädjättens nya satsning: Tights på bygget

Arbetsklädestillverkarna kommer ständigt med nya idéer. Nu lanserar en av dem speciellt framtagna tights för bygget.

Nu lanseras tights på bygget. Och som precis som för vanliga löpartights finns de i flera olika färger. Foto: Mostphotos/Fristads

Det är Fristads som nu lansera helt nya sportiga plagg som ska användas på bygget. Nämligen tights med tillhörande shorts. Något som får de flesta att tänka på en joggingrunda.

Men de här byxorna är lite annorlunda. De har till exempel inbyggda knäskydd som går att justera i höjdled. Och som sagt, det finns även hantverkarshorts som passar till tightsen.

Läs också Byggjobbaren–Kontorsråttan 1–0

– Funktionstightsen är de första i sitt slag och vi tror många kommer gilla den sportiga känslan. Med tillhörande shorts är du fullt utrustad för en dag på jobbet – och samtidigt lika flexibel och bekväm som på gymmet, säger Anastasios Lappas, Head of Design and Innovation på Fristads.

 Och du som brukar träna känner säkert igen den här formuleringen: ”stretchmaterial som transporterar bort fukt, har andasfunktion och torkar snabbt”. Och precis som träningskläder finns även dessa sportträningskläder i flera olika lysande färger.

– Att vi nu kan erbjuda ett plagg som helt lirar med en hantverkares dagliga utmaningar, är praktiska och dessutom väldigt sköna att ha på sig, känns riktigt spännande, säger Anastasios Lappas.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Klädjättens nya satsning: Tights på bygget

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig