info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Åtta av tio läsare är nöjda

82 procent av Byggnadsarbetarens läsare är nöjda med tidningen. Det visare en läsarundersökning som Skandinavisk opinion AB (Skop) gjort för tidningen.

Nästan 80 procent av Byggnads medlemmar läser alla eller de flesta nummer de får av tidningen Byggnadsarbetaren. Och 82 procent av läsarna är nöjda med tidningen.
Det resultatet visar Skops intervjuundersökning med 400 slumpvis utvalda byggnadsarbetare. Enligt Skop är läsarnas betyg på Byggnadsarbetaren mycket bra, jämfört med andra facktidningar som företaget gjort läsundersökningar på.

I undersökningen riktar vvs-montörer, anläggare och maskinförare kritik mot tidningens bevakning av de mindre yrkesgrupperna. Undersökningen visar cirka 80 procent av medlemmarna i Byggnads aldrig besökt tidningens hemsida, www.byggnadsarbetaren.se.
Trots den kritiken är läsarnas omdömen övervägande positiva. 92 procent av de tillfrågade anser att Byggnadsarbetaren är intressant, 98 procent anser att tidningen är lättläst och 80 procent tycker att de får ny information genom att läsa tidningen.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Åtta av tio läsare är nöjda

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig