info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Mats Näslund bedömer ditt hemmafix: "Tid och omtanke viktigt"

Nästa vecka drar omröstningen i "Årets bästa hemmafix 2017" igång. Så passa på att skicka in ditt bidrag och vinn fina priser. "Det är sista finishen man blir imponerad av", säger snickaren och hockeylegendaren Mats Näslund, som är med i juryn.

Det är slutspurt i Byggnadsarbetarens tävling ”Årets hemmafix 2017”. Bidragen har strömmat in och sammanlagt har redaktionen fått in en bra bit över 100 bilder på bastuflottar, lusthus, pooler, fiskedrag, fågelholkar, lampor och mycket annat.

Vinner glänsande pokal – och äran

De fem bästa bidragen belönas med fina priser från Festool. Vinnaren får en guldglänsande pokal och en högklassig skruvdragare. Så passa på och skicka ditt bidrag senast på söndag till: red@byggarb.se.
När tävlingstiden är över röstar ni läsare på ert favoritfix. Av de 15 populäraste bidragen väljer sedan juryn ut vinnaren och de andra pristagarna.

Mats Näslund bedömer kvaliteten

Juryn består av byggnadsarbetarens redaktion tillsammans med snickaren och före detta hockeyhjälten Mats Näslund, som själv fixar mycket hemma. Bland annat har han gjort i ordning en bastu hemma i villan – och en i stugan.
– Det är en riktigt rolig grej att göra i ordning en trevlig bastu. Där får man ju ha lite touch och känsla för att det ska se bra ut.
Mats är mån om att göra det mesta själv därhemma.
– Jag gör väl allt som man får. Jag brukar dra rören till elen, sedan får väl elektrikern komma och dra trådarna. Det är en jävla fördel om man kan fixa saker själv, om man ser till kostnaderna.
Vad tycker du är viktigast i ett snyggt hemmafix?
– Det är väl sista finishen man blir imponerad av. När de har lagt ner tid och omtanke och inte bara har slafsat ihop någonting.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Mats Näslund bedömer ditt hemmafix: "Tid och omtanke viktigt"

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig