info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Locket på i väntan på utredning

"Jag vill inte gå in på detaljerna" säger styrelseordföranden Johan Lindholm gällande misstankarna om att en idrottsklubb fått bo, äta och dricka gratis på en fackligt ägd kursgård.

Byggnadsarbetaren har tidigare under onsdagen berättat att Expressen skrivit att misstankar finns gällande att en idrottsklubb fått bo, äta och dricka på en fackligt ägd kursgård, på fackets bekostnad.
Kursgårdens vd, som också uppges sitta i idrottsföreningens styrelse, är avstängd medan utredningen pågår. Vi har nu pratat med en fåordig Johan Lindholm, styrelseordförande för kursgården och även ordförande i Byggnads.
Vad kan du säga om vad ni misstänker i nuläget?
– Vi har en utredning igång, vi kommer gå till botten med de påståenden och frågeställningar som dök upp. När vi har det på bordet kommer vi att visa det. Jag vill inte kommentera någonting innan utredningen är färdig.
Men stämmer uppgifterna som varit ute om vad misstankarna gäller?
– Som jag sa, det dök upp en mängd påståenden och frågeställningar, som var av storleksordningen att man snabbt och rappt måste ta reda på om det stämmer. Jag vill inte gå in på detaljerna nu.

Jenny Berggren
Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Locket på i väntan på utredning

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig