info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Läs tidningen i mobilen

Med vår nya mobilsajt kan du ta del av nyheter och debatter dygnet runt. Dessutom kan du tipsa oss direkt om dålig arbetsmiljö.

Hemsidesadressen och innehållet är detsamma, det är bara utseendet som har anpassats för mobilen. Arbetet med en mobilanpassad hemsida har pågått sen i höstas och nu är det äntligen dags för sjösättning.
– Vad vi tänker är att byggnadsarbetare inte har dator på jobbet. Dessutom ser vi att fler och fler besöker hemsidan via sin telefon. Våra nyheter ska vara lättillgängliga, säger Nina Christensen som är webbansvarig på tidningen.

Tipsa via mobilen

På mobilsajten kan du läsa nyheter och skriva inlägg i bodsnack precis som vanligt men den stora förändringen ligger i tipsfunktionen. Tanken är att om du ser något konstigt ute på ett bygge – det kan vara att ett företag struntar i säkerheten eller att det betalas svarta pengar – ska kunna ta ett foto med din mobil och skicka det till oss. Antingen som ett mejl eller som ett MMS till dagens webbreporter. Som vanligt får du förstås vara anonym om du vill.

Att göra ett besök på vår nya mobilsajt är enkelt: Öpnna webbläsaren i din telefon och skriv in adressen (http://www.byggnadsarbetaren.se). Vi vill gärna veta vad du tycker om den nya sajten så tveka inte att höra av dig!

Björn Wendelborn Barr
Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Läs tidningen i mobilen

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig