info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Kursgårds-vd:n har avskedats

Sedan tidigare var vd:n för den fackligt ägda kursgården avstängd efter misstankar om att en idrottsklubb sluppit betala för sig. Nu har vd:n avskedats och polisanmälan gjorts.

Tidningen Expressen avslöjade i förra veckan att vd:n för en kursgård som ägs av flera fackförbund stängts av från jobbet efter misstankar om bedrägeri. Det gällde att en idrottsklubb skulle ha fått äta, dricka och sova på kursgården utan att betala notan.
Byggnads ordförande Johan Lindholm är även styrelseordförande för kursgården. Han ville i förra veckan inte kommentera med annat än att det stämde att en utredning pågick. Nu är utredningen färdig och i ett pressmeddelande meddelas att slutsatserna i den har lett till att vd:n avskedats samt att man bestämt sig för att göra en polisanmälan. Den interna utredningen kommer inte att offentliggöras under polisutredningens gång.
– Utredningen visade att det fanns grund för avskedande och polisanmälan. Nu får polisutredningen ha sin gång, säger Johan Lindholm i pressmeddelandet.

Jenny Berggren
Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Kursgårds-vd:n har avskedats

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig