info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Högtalare med tryck och hörselskydd med två utgångar – här är de bästa nya prylarna

Golvlägggningspistoler, långhalsslipar och mutterdragare. Byggnadsarbetaren listar de hetaste verktygsnyheterna och bästa prylarna för bygget.

Bluetoothhögtalare, Milwaukee M12-M18
Milwaukees bluetooth-högtalare hörs över bullret utan att kompromissa med kvalitén. Du kan trådlöst streama musik på 30 meters håll och dra på basen utan att skämmas på bygget. Dessutom väger högtalaren bara 2,5 kilo.

Dyckertpistol, klammerverktyg och golvläggningspistol, Dewalt
Med rätt golvläggningspistol och dito dyckertpistol och klammerverktyg slår du hela världen med häpnad. Lätt att komma åt i fönsterfoder och listverk och golvläggningen går fort och smidigt. Dewalts nya maskiner klarar 1200 skott per laddning och har 18 volts uppladdningsbara batterier och precisionsspets.

Läs också Plattsättaren Désirée om ruggiga källarjobbet: ”Det var skitläskigt”

Hörselskydd, 3M
Lyssna på musik i den privata mobilen men missa inte chefens samtal i den andra. Så presenterar 3M sin nya generation hörselskydd Peltor och Alert XPI. Kåporna erbjuder nämligen ännu längre batteritid, möjlighet att ansluta två mobiler trådlöst och ännu bättre bullerskydd.

Långhalsslip, Festool PLANEX easy
Planex Easy från Festool är lätt, robust och enkel att använda för att förbereda väggar och innertak för målning. Packa upp och kör i gång den 1,60 och 4 kilo tunga slipen som går att vrida i alla riktningar. Den borstfria motorn är underhållsfri.

Mutterdragare, Hitachi WR18DBDL2
Med denna batteridrivna mutterdragare från Hitachi slipper du vridbelastning i hand och underarm om du kör fast. De fyra olika lägena fin-, normal och kraftläge samt autostopp gör maskinen enkel att jobba med. WR18DBDL kommer i en stapelbar förvaringsväska och är både damm- och vattentålig

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Högtalare med tryck och hörselskydd med två utgångar – här är de bästa nya prylarna

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig