info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Gunnar Sandberg sparkad från Byggnads

Riksdagsledamoten, och före detta ordförande för Byggnads i Jämtland-Härjedalen, Gunnar Sandberg (s) lämnar nu Byggnads. Det blev klart efter en förlikning.

Orsaken bakom uppsägningen är att Gunnar Sandberg, som varit tjänstledig från Byggnads sedan 2002 för att arbeta som riksdagsledamot, fortfarande läst mejl som kommit från ombudsmän på Byggnads. Förbundet ville därför sparka honom med motiveringen att han varit illojal mot sin arbetsgivare. Själv ville han behålla jobbet på Byggnads.
Tycker du själv att du gjort fel?
– Jag har vidarebefordrat mejl från min arbetsgivare, vilket jag tycker är högst rimligt när man är tjänstledig. Men arbetsgivaren har ju rätt att säga upp en om man inte är överens.
Gunnar Sandberg har tidigare sagt att det finns en annan konflikt bakom uppsägningen. Men han säger att han inte vill gå in på vad det handlar om. Byggnads och Gunnar Sandberg är nu överens om ett förlikningsavtal.
– Då sätter man stopp och går vidare. Det känns bra, det finns viktigare saker att ta itu med både för Byggnads och för mig.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Gunnar Sandberg sparkad från Byggnads

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig