info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Byggnads fick pris för bästa årsredovisning

Byggnads gör den bästa årsredovisningen i ideella sektorn. Det stod klart när priset delades ut i dag på seminariet Ideellt forum.

Byggnads vann bland annat med motiveringen att ”den är skriven på ett utmärkt språk, särskilt i den inledande översikten. Mål och uppnådda resultat, både positiva och negativa, redovisas på ett tydligt sätt”. Vidare står det att ”Årsredovisningen ger också läsare utanför förbundet en god inblick i Byggnads historia och aktuella verksamhet”.
– Det är fantastiskt roligt. Vi har under en längre tid diskuterat att utveckla årsredovisningen för att göra den mer tillgänglig och intressant. Det är kul att det uppmärksammats, säger Hans Tilly, förbundsordförande på Byggnads.
Byggnads ska nu använda årsredovisningen i olika sammanhang för att presentera verksamheten. Sammanlagt har cirka 100 förbund, trossamfund, verksamhetsstiftelser och föreningar skickat in sina årsredovisningar. Hedersomnämnanden gick till Barncancerfonden och Rädda Barnen. Tävlingen ordnades i år för första gången. Initiativtagare är Föreningssparbanken och Öhrlings Pricewaterhousecoopers.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Byggnads fick pris för bästa årsredovisning

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig