info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

"Belöningen är när man ser folk skratta"

Hallå där Fredrik "Grynet" Magnusson, golvläggare och publikfavorit i femårsjubilerande Torsåsrevyn.

Hur kom det sig att en golvläggare blev stjärna i den lokala revyn?
‒ Stjärna vet jag inte. Jag har en syrra som sjunger och när de skulle starta upp en ny revy efter att den gamla flyttade till Kalmar tog de kontakt med henne. Sen kom frågan om hon kände några killar som kunde vara med på scen, då sa hon att ”min bror är rätt rolig”.

Representanter från Byggnads Småland-Blekinge har beskrivit dig som ”något av en publikfavorit”. Vilka är dina styrkor som revyartist?
‒ Kanske minspelet. Men publikfavorit vet jag inte, vi är ju lika bra allihop.

Läs också Den målande maskinföraren: "Man är stolt över sin maskin"

Vad handlade Torsåsrevyn om i år?
‒ Det var femårsjubileum så vi satsade på glitter och glamour och berättade om allt det som hänt det gångna året.

Lokalpolitikerna fick sig några slängar, bland annat i ett nummer om bygget av ett nytt kommunhus?
‒ Det ska ju vara med lite politik i en revy också. De skulle bygga ihop de två kommunhusen som finns så då skojade vi om det. I numret med kommunhuset är jag med och sjunger, utklädd till byggnadsarbetare.

Är det aktuellt att satsa på en heltidskarriär i rampljuset eller stannar du kvar inom bygg?
‒ Ha ha, jag trivs med att lägga golv. Det här är ju en hobby jag har. Men jag tror att jag är med nästa år också. Belöningen är ju när man ser folk skratta och ha trevligt. Det är ju det som jag tycker är det fina i det.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: "Belöningen är när man ser folk skratta"

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig