info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Sparkad mb-grupp återvald

I juli avsatte Byggnads avdelning i Kalmar ledamöterna i NCC:s mb-grupp. Vid ett möte på måndagen, för NCC-anställda i Kalmar län, fick avdelningen bakläxa. De avsatta får nu fortsätta i gruppen.

Ett kraftfullt ja blev svaret på frågan om Magnus Schill och Christer Buskas ska företräda de NCC-anställda i Kalmar i mb-gruppen. Beslutet, på ett möte för NCC-anställda i Kalmar län, den 4 september, innebar att de NCC-anställda gav bakläxa åt Byggnads avdelningsstyrelse i Kalmar.
Avdelningen hade i juli beslutat att avsätta mb-gruppen. Orsaken till det beslutet var att den regionala mb-gruppen i NCC begärt att gruppen avsattes eftersom man där ansåg att de lokala mb-ledamöterna inte deltagit tillräckligt i den regionala verksamheten.

På mötet förklarade både avdelningens ordförande Gunder Nilsson, och Krister Svensson, sammankallande i den regionala mb-gruppen, att beslutet i juli hade varit förhastat. Det hade man förstått sedan 59 av 61 NCC-anställda i Kalmar skrivit på en namnlista till stöd för de sparkade mb-ledamöterna.
– Nu lägger vi det här bakom oss, sade en nöjd Magnus Schill, efter mötet.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Sparkad mb-grupp återvald

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig