info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

LISTA: Rabatt på stugsemestern för Byggnads medlemmar

Dags att boka stuga om du vill semestra i Sverige. Byggnadsarbetare har genom sitt medlemskap i Byggnads tillgång till stugor i Stockholms skärgård och i fjällen. Det finns även erbjudanden lokalt.

Byggnads har stugor på Gistholmen i vacker skärgårdsnatur. Foto: Byggnads

Byggnads har tillgång till stugor i Stockholms skärgård samt i fjällen. Här listar vi några av de erbjudanden som Byggnads medlemmar har möjlighet att nyttja.

1. Vill du uppleva lugnet på en liten skärgårdsö långt ut i havsbandet finns Gistholmen, en liten ö med 21 små stugor. Här kan man njuta av små sandstränder, släta klippor och salta bad. Stugorna har självhushåll, dusch och toaletter. Storstuga, bastu, servicehus och grillplats finns också på ön. Den minsta stugan med plats för två personer, är på 15 kvadrat kostar 3920 kronor under lågsäsong för medlemmar i Byggnads. Stugor med fyra bäddar finns också att hyra.

Gistholmen, Stockholms skärgård.

2. På Marholmen i Roslagen finns ett spahotell där Byggnads medlemmar får rabatt via LO. Dit kan man åka med bil och här finns en hel del att göra för den som vill ha en aktiv semester. Boulebanor, båtutrhyrning, äventyrsgolf, tennis, paintball, gym, lekpark, är bara några exempel. Med det så kallade Byggnadskortet som är kopplat till medlemskapet, får du 20 procents rabatt. Marholmen ligger 350 meter från en privat strand i Roslagens skärgård.

3. Du som vill koppla av i fjällvärlden kan hyra stuga i Lofsdalen, Härjedalen. Stugorna har braskamin och egen bastu och alla bekvämligheter. Sex bäddar fördelade på tre sovrum. Stugorna hyrs ut veckovis, året om. Här kan du vandra, fiska eller cykla downhill i Lofsdalens bike park. 

Lofsdalen, Härjedalen

4. Det kan vara bra att veta att Byggnadskortet som är kopplat till ditt medlemskap också är laddat med en rad andra förmåner när det gäller hotell. Vill du bo i Stockholms innerstad kan du få 25 procents rabatt på Freys hotell och Lilla Rådmannen mitt i city. De flesta Nordic Choice hotell i Sverige, Norge, Danmark och Finland ger 20 procents rabatt till medlemmar med Byggnadskortet.

5. Du som är bor på ”Sveriges framsida” och är medlem i Byggnads Väst har förmånen att få hyra stugor till ett bra pris i skärgården i norra Bohuslän. Tre stugor på Gullholmen precis vid havsbandet kan hyras för 1800 per vecka under lågsäsong och en stuga i Tanumstrand.

6. Du som är medlem i en annan region, kolla om det finns lokala medlemsförmåner för dig.

Kontakta Byggnads Nu på telefon 010-601 10 00 eller maila byggnadsnu@byggnads.se om du tappat bort Byggnadskortet.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: LISTA: Rabatt på stugsemestern för Byggnads medlemmar

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig