info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Ombudsman död på olycksdrabbad väg

Byggnads ombudsman i Malmö, Lars Lindström, 45 år, förolyckades på torsdagen i en trafikolycka. Dödsolyckan inträffade på en olycksdrabbad sträcka av E6, väster om Trelleborg.

Det regionala skyddsombudet i Malmö, Lars Lindström, omkom under en resa i tjänsten på torsdagseftermiddagen, den 21 december. Lindströms bil frontalkrockade med en buss på E6 mellan Trelleborg och Vellinge. Han omkom troligen omedelbart i den våldsamma kollisionen.
Busschauffören, som var ensam i bussen, fördes till sjukhus i Malmö, enligt uppgift i Trelleborgs Allehanda troligen med benbrott.

Vägsträckan där olyckan inträffade är olycksdrabbad. Sedan den 22 november har tre personer förolyckats på en sträcka av tio kilometer. Omfattande ansträngningar pågår för att påskynda en ombyggnad av sträckan, som enligt vägverkets plan ska breddas till motorväg 2008.
Byggnads avdelning i Malmö har stängt på fredagsförmiddagen för sorgearbete. ”Förstämningen är stor och saknaden likaså”, skriver avdelningens ordförande Lars Svensson i ett meddelande till Byggnads avdelningar.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Ombudsman död på olycksdrabbad väg

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig