info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Grävaren beställde nya reservdelar – paketet kom först efter ett halvår

För över ett halvår sedan beställde grävaren Stefan Sjödin en ny huvudströmbrytare till sin grävmaskin. Först nu har paketet från Postnord kommit fram.

Grävaren fick paketet med reservdelar först efter sex månader Foto: Mostphotos

Det var i början av juli förra året som Stefan Sjödins grävmaskin stannade när han höll på med ett dräneringsjobb. Det visade sig att den elektroniska huvudströmbrytaren plötsligt hade slutat fungera, skriver ATL.

Eftersom återförsäljaren gick i konkurs 2015 vände han sig till ett företag i Norge. Företaget skickade reservdelen till Sverige, men sedan försvann det spårlöst.

Stefan Sjödin försökte att spåra paketet hos Postnord flera gånger och fick också vid något tillfälle reda på via sms att paketet var på väg. Men inget paket dök upp. Han beställde till slut en ny huvudströmbrytare, som levererades av ett annat distributionsbolag. Leveransen gick på tre dagar.

Över ett halvår senare fick Stefan Sjödin plötsligt en avi. Döm av hans förvåning när huvudströmbrytaren var framme.

– Jag skulle gärna vilja veta var paketet fanns från att det skickades från Norge den 7 juli till att Postnord hittade det i Örebro den 13 januari, säger Stefan Sjödin till tidningen ATL.

Grävmaskinisten tror inte att han kommer att få någon förklaring till var paketet har varit eller någon ersättning för stilleståndet.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Grävaren beställde nya reservdelar – paketet kom först efter ett halvår

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig