info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Dubbla olyckslarm i väst – ”Båda har fallit 5 meter”

Två personer, en i Götene och en i Knäred, fördes vid lunchtid idag till sjukhus sedan båda fallit från hög höjd. Den ena personen ramlade från en byggställning.

Det var vid lunchtid idag som det kom in två larm om fallolyckor till räddningstjänsten. OBS! Arkivbild. Foto: Mostphoto

Det var idag vid 11:30 som polis och räddningstjänst i Västsverige fick det första larmet om en fallolycka. De ryckte då ut till Järnvägsgatan i Götene.

– Det är en person som fallit från en ställning, från en höjd av fyra, fem meter. Personen är nu förd till sjukhus med ambulans och hade enligt uppgift skador på bakhuvudet och ett knä. Polispatrullen har skrivit en anmälan gällande arbetsplatsolycka, säger Fredrik Svedemyr presstalesperson polisregion Väst.

En dryg halvtimme senare kom nästa larm om ännu en misstänkt arbetsplatsolycka. Då från Knäred utanför Laholm. Även nu handlade det om en person som ramlat mellan 4 och 5 meter.

– Det framgår inte vad det är för typ av arbetsplats. Så jag har inga uppgifter på om olyckan inträffat på en byggarbetsplats, ett företag, en gård eller vad det nu kan vara, säger Fredrik Svedemyr.

Även den här personen är förd till sjukhus. Skadeläget är oklart men personen var talbar och vaken efter fallet.

Polisen är nu på plats och håller förhör om händelsen.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Dubbla olyckslarm i väst – ”Båda har fallit 5 meter”

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig