info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Dubbelfavoriten – lärlingen Sahrab jobbar aldrig utan de här två

Snickarlärlingen Sahrab Hussaini, 19, lämnar aldrig boden utan två exemplar av sitt favoritverktyg i fickan – gipskniven.

Varför är just gipskniven din favorit?
– Den fungerar till allt, i mängder av olika moment. Jag använder den i stort sett hela tiden, hur många gånger som helst varje dag. Så fort jag ska ta bort plast kommer den fram. Men den är ju särskilt bra vid gipsning.
Och du har alltid den med dig?
– Ja, inte en utan två stycken, i fickan. Jag orkar inte springa och hämta verktyg, det är så mycket bättre att ha grejerna med sig hela tiden. Gipsknivarna och hammaren är universalverktyg som jag alltid har med mig.
Finns det ingenting dåligt med den?
– Jo, det kan vara lätt att skära sig i fingret. Den kan vara lite farlig, men jag är försiktig så det är inga problem.
Använder du dem vid något udda tillfälle?
– Jag brukar vässa pennorna med en av dem. Som jag sa, de fungerar till allt!

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Dubbelfavoriten – lärlingen Sahrab jobbar aldrig utan de här två

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig