info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Byggnadsarbetare ingrep vid misshandel

En kvinna i Helsingborg attackerades i går på öppen gata av en okänd man. En byggnadsarbetare på ett bygge bredvid såg misshandeln, ringde polisen och följde efter mannen, som senare kunde gripas.

Byggnadsarbetaren observerade hur en äldre kvinna plötsligt attackerades av en man vid niotiden på morgonen i centrala Helsingborg. Angriparen, som var i 35-årsåldern, kom plötsligt fram till en grupp med fyra kvinnor som kommit resande med tåg från Hässleholm för att delta i ett möte. Han började helt oprovocerat slå mot ansiktet på en av kvinnorna, vilket resulterade i ett sår på näsan och förstörda glasögon, skriver Helsingborgs Dagblad.

Byggnadsarbetaren slog larm till polisen och följde sedan efter mannen när han försvann från platsen. Byggnadsarbetaren kunde ge ett utförligt signalement och polisen dirigerade snabbt två polispatruller till det ställe våldsverkaren befann sig. Han greps i närheten av polishuset och anhölls av åklagare på senare på eftermiddagen. Enligt polisen bar mannen kniv och har tidigare begått olika slags våldsbrott.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Byggnadsarbetare ingrep vid misshandel

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig