info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Byggnadsarbetaren v20

Byggblinget för en lyckad barrunda!

Du gillar att klä upp dig, men har ändå lite svårt att hänga av dig byggkläderna och verktygsbältet när det är dags för fest. Här är prylarna för dig som inte vill förlora din yrkesstolthet under diskokulan.

Guldigt för snickaren

Pris: 229 kr, Blinghuset

Senast du var ute i svängen fick folk för sig att du var elektriker. Helt obegripligt. Men för säkerhets skull är det kanske dags att hänga en guldglänsande hammare om halsen när det drar ihop sig till party.

För rockande rörmokaren

Pris: 240 kr, Shirtcity

Du gillar coola dödskallar och en rockig stil, men röris-identiteten är stark. Du känner ett sug att behålla jobbtröjan på när det är dags för AW. Här är kompromissen: Tröjan med dödskallar och vaskrensare i ett.

Glittrande magnetband

Pris: 70 kr, Kjell & Company

Praktiskt magnetarmband, menar försäljaren. Byggbling menar vi! Med den här magnetplattan full av blänkande skruvar behöver du inte vara orolig för att någon ska tro att du jobbar som tangenttryckare på kontor.

Maskin på manschetten

Pris: 250 kr, Manschettbutiken

Du gillar att kunga dig i kostym och är förstås stolt över ditt jobb. Här är manschettknapparna i lackerat stål som låter dig ta med grävmaskinen på krogen.

Anläggarens fintröja

Pris 330 kr, Spreadshirt

Du kallas Borris av kollegorna, men vem vet nåt om det på klubben? När du säger att du håller på med anläggning får folk ofta ett stort frågetecken i blicken. Nu behöver du bara peka på tröjan som svar på vad du jobbar med.

När dansgolvet lutar

Pris: 39 kr, Partykungen

Ibland känns det som om hela dansgolvet är ett sluttande plan. Du tänker att det är en j-la amatör som har byggt festlokalen. Då är det bra att ha ett vattenpass i nyckelringen. Det låter dig veta om 1. Du har rätt, golvet lutar, eller 2. Det är dags att gå.

Svårt att släppa jobbet

Pris: 50 kr, Twosheep

Du kan bara inte släppa jobbet. Och framför allt hakar du upp dig vid detaljer – tvångsmässigt. Som att en mutter inte är åtskruvad, eller att det droppar från ett rör på pubtoan. Med den här skiftnyckeln är du förberedd om en fix idé får fäste i huvet. Dessutom är den bra att ha när du behöver nödöppna ölflaskor.

Annons
Bluebeam May PC

Du läser: Byggblinget för en lyckad barrunda!