info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons
Quiz

8 galna rörmokar-storys – minns du vilka?

Strupgrepp, chockerande upptäckter och falska läkare. Kommer du ihåg dessa utstickande händelser där rörmokare varit inblandade? 

Annons
Annons
Fråga 1/8

En 40-årig rörmokare döms 2021 till villkorlig dom och 40 000 kronor böter efter att ha tagit ett strupgrepp på en elektriker. Vad gjorde honom så arg från början?   

Fråga 2/8

Klipp från viral video från ett badrumsjobb i Colorado Springs, USA, 2021. Vad händer?  

Fråga 3/8

Två bröder tar över en firma i byn Östnor. Men de är inte överens och år 1926 delar de på sig istället. Rivaliteten mellan de två firmorna utmynnar i slagsmål och sabotage av blandare. Senare slås firmorna ihop igen. Vilken är firman?  

Fråga 4/8

Nyligen drabbades flera boende i Ånge kommun av problem i dricksvattensystemet. Det visade sig att ett särskilt djur tagit sig in via reservvattentäkten som användes just då. Vilka djur?

Fråga 5/8

Rörmokaren Justin Cauley belönas med 20 000 dollar efter en upptäckt bakom en gammal toalett och isolering i en kyrka i Houston. Vad ramlade ut?

Fråga 6/8

2018. En rysk rörmokare stjäl en läkarrock på ett sjukhus och kommer så långt att han faktiskt behandlar patienter. Vilken typ av läkare låtsas han vara?

Fråga 7/8

Efter 14 år upptäcker den stora svenska firmans ledning att en av deras montörer…      

Fråga 8/8

En obehaglig historia utspelar sig för en röris i en lägenhet i Uppsala år 2020. Vad händer?      

Du har svarat på 0 av 8 frågor.
Annons
Annons

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig