info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Årets byggmiss 2023

Ännu ett år har passerat i vår Facebookgrupp ”Byggmissar – klantigast i Byggsverige. Och ännu en gång är det dags att utse årets miss! Här kommer 5 bidrag du kan rösta på. Vilken tycker du roligast? Röstningen avslutas 14/2-2024.

Antal röster just nu 2 200 (13/2 kl 23:43)
”Skruvat kakeljobb” av Robban Lexing, Stockholm. Om det funkar kan det väl ändå inte vara fel? Eller vad tycker du om kakelplattor som monteras med skruv i stället för fix?
#1 61.5%
”Sågade dörrblad” av Stefan Elming, Haninge. Ett misstag föder alltid fantasin och ibland nya misstag. Har du någon bättre lösning än den på bilden? Kanske värsta byggmissen, men dörrarna går att öppna och hängrännan fungerar perfekt. Så varför klaga?
#2 12.5%
”Handdukstork i vardagen” av Magnus Pernils, Falun. En bostad i Borlänge, helt nybyggd. ”Tyckte lite synd om dem som skulle flytta in, att de ska ha det så”, säger Magnus Pernils. Men å andra sidan får de en extra handdukstork och det kan ju inte vara hel fel?
#3 5.9%
”Lite snett är också...” av av Lars Tygård, Häljarp. Ett verktyg verkar blivit kvar i verktygsboden när skåpet kom på plats – nämligen vattenpasset. Endast den med nackspärr i sidled kan vara nöjd.
#4 5.4%
”Dörrstopp utan dörr” av Pether Johansson, Härnösand. Dörrstoppen sitter på fel sida. Och nej, det finns inte en dörr till vid sidan om utan det har helt enkelt blivit lite knas vid monteringen.
#5 14.8%
Annons
Annons

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig