info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Nej, det går inte att spola ner ALLT i toastolen

Stopp i toastolen! Rörmokaren Niclas Boring rycker ut. Orsak denna gång – ett verktyg för kropp och själ.

Nix, allt går inte att spola ner. Foto: Colourbox

Det händer oss alla – att vattennivån i toastolen stiger till oanade höjder efter en spolning. I de flesta fall löser det sig – det slurpar till och nivån sjunker. Då och då krävs det en snabb insats med vaskrensare eller en hink vatten för att lösa problemet. Men ibland händer det – proppen släpper inte och då krävs ett proffs – en rörmokare. Något som Niclas Boring från Vårgårda i Stockholm fick erfara när det blev tvärstopp på ett boende för ungdomar. Han fick göra en nödutryckning.
– Det hade blivit stopp och ingen begrep varför, säger Niclas Boring.
Varför ingen hade någon aning skulle snart visa sig.

Tog bort hela toastolen

Men uppenbarligen – något hade fastnat i vattenlåset. Något som satt hårdare än normalt. Niclas Boring tvingades ta hela operationen till nästa nivå – skruva loss hela toastolen.
När porslinet var avlägsnat upptäckta han proppen – en dildo. Men det fanns mer än så – två morötter och en gurka. Möjligen kan fynden förklara varför ingen på boendet hade någon aning om varför det blev stopp på toan.

Har du hittat något spännande på bygget eller vill du läsa om andras fynd? Klicka här för att gå med i Facebookgruppen Hittat på bygget! 

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Nej, det går inte att spola ner ALLT i toastolen

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig