info

Vill du söka artiklar i papperstidningen?

Använd sökfunktionen i e-tidningen. Öppna e-tidningen

Annons
Annons

Tiger med bra klös och batteridrivna lasrar

En ny tigersåg med bättre handtag som gör det lättare att arbeta i svåra positioner. Extra exakta lasrar. Det är två av nyheterna för verktygslådan denna gång.

GSA 18V-32 Professional, Bosch

Kompaktare än tidigare med ett nytt handtag. Förlängd brytare som gör sågen lättare att köra även vid svårare arbetspositioner. Antalet slag går att anpassa till materialet. Det finns mjukstart och enligt tillverkaren bästa förhållandet mellan prestanda och vikt i sin klass.

DeWalt

Tre modeller med extra höga krav på exakthet. Finns antingen med grön eller röd stråle. Samtliga funkar med DeWalts batterisystem 10.8 V. Två av modellerna är korslinjelasrar som passar perfekt för undertak och plattsättning. Den tredje modellen passar bäst för rör- och kabelarbeten.

GWS 18V-115/125, Bosch

Maskinen har Connectivity-funktion, vilket innebär att den går att koppla upp mot din smartphone via bluetooth. Det går bland annat att checka av batteriets status och se information om eventuell överhettning. Varvtalet kan justeras via en knapptryckning i mobilen.

HP8-R, Coast

Här en ficklampa som går att använda med både laddbara och vanliga alkaliska batterier. Tack vare Pro-Tek-laddning är det möjligt att ladda batterierna även när de sitter kvar i lampan. Skenet då? Jo, det utlovas upp till 760 lumen med en tydlig cirkel av ljus.

Annons
Annons
Annons
Annons

Du läser: Tiger med bra klös och batteridrivna lasrar

Senaste byggnyheterna!

Få vårt nyhetsbrev

Anmäl dig